Spring til indhold

Hvad kan vi hjælpe dig med

Hvorfor skal du besøge os?

Hos Lysarmaturlageret har vi erfaring og stort kendskab til de produkter vi sælger, og vi går højt op i at give dig den bedste service.
Vi går langt for at løse din specifikke opgave. Det kan godt være at vi ikke lige har den specielle lyskilde, men vi vil gå langt for at skaffe den, alternativt søge en ny løsning for dig. Kontakt os for mere info.

Det er selvfølgelig altid en hjælp, hvis du er forberedt hjemmefra. F.eks. måler hvor lang en ledning du skal bruge, kigger på hvilken sokkel og hvor meget watt der skal bruges i din lampe osv.

Før i tiden renoverede vi stikkontakter fra gamle lejligheder. Der er ikke så mange tilbage, men hvis du har nogle gamle kontakter, er du velkommen til at aflevere dem i butikken.

Har du en forretning som du ønsker nyt lys i, er du velkommen til at kontakte vores hovedkontor. De kan fanges på telefon 43 45 35 44 eller se hjemmesiden her.

 

Lidt historie

Lysarmaturlageret startede på Søborg Hovedgade i 1972.
I 1982 flyttede man forretningen til Borgergade 20 i København. Den blev dengang drevet af Fru Inger Metnik. Der blev leveret brugte, men ny-renoverede, armaturer til salg i butikken.

I 1997 overtog Dansk Belysnings Service (DBS lys A/S) forretningen.

Marie Katrine Nielsen, som startede i butikken i 2010 som elev, overtog gradvist forretningsførerjobbet i 2014.
Forretningens virke baseres på alt til belysning, glødelamper, lysstofrør, halogenlamper, LED, men også lamper, skinne-lys, kontakter, ledninger osv.

 

lysarmaturlageret butik